Dediğim gibi herkes üzerine alınmasın lütfen. Bu ekipten memlunum gerçekten. Özellikle işini 10 numara yapan insanlar da var. Uzun sene çalışmak isteyeceğim kişiler de var. Tabi onlar da beni kabul ederse...

Ama benim sormak istediğim bu saatten sonra ben insanlara güvenip nasıl peşin ödeme ile çalışayım? Yada bu konuyu okuyan birisi peşin ödeme yapıp iş alır mı? Diğer postçulara da zarar veriliyor. Onların da emeği ile oynanıyor. 2 satır mazaret bildirmeden 3 hafta ortadan kaybolanlar var. Mesaj atıyorum cevap yok. P.M atıyorum cevap yok. MSN'den yazıyorum cevap yok. 30-40tl için değmezdi bence. 2 satır yazıp abi ben tatile gidiyorum 1 ay sonra geleceğim diyenler de oldu. Mazereti olana canımız feda. İnsanların posttan daha önemli işleri de olabilir veya sonradan çıkabilir. Ama mazeret belirtmeden, hiçbirşey yazmadan ortadan bi anda kaybolmak.... Bunlar postçuların arasından temizlenmeli bence. 3-5 lira kazanmak için emek veriliyor, göz nuru dökülüyor sonra kurunun yanında yaş ta yanıyor..

Konu salı günü yargıya intikal edecek. Burada savcılık dosya numaraları ve gerekli isim soyisimlerle nickleri de yayınlayacağım. İş işten geçtikten sonra biz okumadık, haberimiz yoktu, tatile gitmiştik vs. gibi mazeretlerde şikayetler geri alınmyacak bilinmesini isterim.

Hazır konu geçmişken emeği geçen herkese de teşekkür etmek isterim. Gerçekten çok iyi işler çıkaran arkadaşlarımız var ve olası bir 2 günlük arada bile haber veriyorlar.