Aslında Bruteforce için çok güçlü bir sistem kuracaksın. 16gb ram, i9 işlemci fln

Sonra bu sistemi hazırladıktan sonra bir site kuracaksın kıramadığınız dosyaların şifresi belli bir ücret karşılığı kırılır diye

Bir proje gibi... Çok güçlü bilgisayarlar 15 haneli bir şifreyi ne kadar sürede kırabiliyor acaba?
Yok hocam bence o çok uçuk bişey ben 2 yıl önce p4 1gb ramli bir bilgisayarla 8 gün boyunca brute denedim ama çözülmedi. Antalya da bir yaz günü makinadan alev püskürüyodu

düşün evde yangın tehlikesini bile göze aldım

Brute le olacak gibi değil. Hani amerikan filmlerinde eleman gider üniversitenin kütüphanesindeki bütün bilgisayarları kullanarak çözmeye çalışır falan :d hikayeden başka bişey değil gibi.
Zamanında ben de cok aradım vaktimin büyük coğunlugu rus ve bulgar vvarez siteleride gecti,indirdiğim bütün programlardan sonra pc format attım virüsler yüzünden,kısaca çözümü yok.
Haklısın bruteforce programları ile olacak gibi değil. Hani olurda programın bi yerinde gözden kaçmış bişey vardır. Şifre iptal edilebilir diye umudediyorum.