Eger sifirlama secenegindeki 2. email adresinizi hatirlamiyorsaniz kisaca hic bi sekilde kurtulusu yok o hesabin ya sifreyi hatirliycak yada 2. postaniza sifirlama linki atcaksiniz.
Birde musadenizle bir elestiride bulunacagim amacim sizi kirmak yada rencide etmek degil bunu bastan soyliyim;
Yahu hocam yardim etmenin muslumani hristiyani olmaz oncelikle bu tarz sozlere cok kiziyorum hepimiz insaniz hristiyanda olsa yardim eder elbette
sıfırlama için 2. email biliyorum sıfırlama linki geliyor o linki takip ederek geldiğimde 2. olan email aktif oluyor ikinci e maildede adsense hesabım yok
peki ben pub-xxxxxxxxxxxxxxxxxx numaramı biliyorum sitemde reklamlarım var bir yerde bu pub numarasıyla nasıl reklam eklerim adsense ye başka şekilde giriş yapamazmiyim adsense hesabımı başka e mail adresini yönlendiremezmiyim saygılar
Alıntı
Birde musadenizle bir elestiride bulunacagim amacim sizi kirmak yada rencide etmek degil bunu bastan soyliyim;
Yahu hocam yardim etmenin muslumani hristiyani olmaz oncelikle bu tarz sozlere cok kiziyorum hepimiz insaniz hristiyanda olsa yardim eder elbette
Aslında dil alişkanlığı elbette hepimiz insanız dini dili ırkı ne olursa olsun
insanız sonuçta Kusura bakma dediğim gibi sadece dil alişkanlığı saygılar