cl0ud <---> Günde 50 post olmak üzere Ayda 1500 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
nightclub <---> Günde 30-40 arası post olmak üzere ayda 1000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
Akosin <---> Günde 50 post ayda toplam 1500 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
GosTiK <---> Günde 60-70 arası post olmak üzere ayda 2000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
Hck <---> Günde 30-40 arası post olmak üzere ayda 1000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
bysalo <---> Günde 30-40 arası post olmak üzere ayda 1000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
Furkanunlu <---> Günde 100 post ayda toplam 3000 post için anlaşıldı. <---> Ödemenin Yarısı Yapıldı
Arkadaşlar bu yaptığınızı ayıptan başkar birşey değil. Ayrıca kul hakkına giriyorsunuz ve şu anlama da geliyor. Bu bir dolandırıcılıktır. Dolandırıcılıkta
academy ne yapsa haklı çıkar. Bu listedeki bir çok arkadaşı az çok tanıyorum. Neden böyle birşey yaptınız anlamıyorum. Şimdi başınız belaya girecek.
academy savcılığa vereceğim diyor. Bende arkadaşla iş yapıyorum. 1-2 defa dışında hiç aksatmadım. Aksattığım zaman arkadaşa direkt söylüyorum ve anlayışla karşılıyor. Anlayışından dolayı teşekkürler. Ama sizin yaptığınız resmen ayıp.. Diyecek başka bir laf yok.