Emrearici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar son birşey daha danışacağım. Salı günü mahkemem var 3 gün kaldı. Bugün avukatın yanına gideceğim konuşmak için son kez. Böyle bir durumda avukat tutmalımıyım tutmamalımıyım? Orada benim bi kazancımın olmadığını biliyorlar. Ama avukat az para alıcak benden. tutsam bunda para var durumu oluşup tazminat açabilirlermi? Yoksa tutmadan gidip kendimimi savunmalıyım? Son 3 gün kaldı, son bir akıl verirse birileri sevinirim..
***** işi biraz sakat iş avukat tut derim onda nasıl savunacağını bilemezsin kendin zaten söylüyorsun, benim ağzım iyi laf yapardı ama hakim karşısında dilin tutulur avukat tut diyorlardı avukat tuttuk ama avukatın çıtı çıkmadı gittim kendimi savundum(***** vs. web işleri ile alakalı değil) ben anlattım hakim dinledi serbest bıraktı sonrada zaten 5yıl bi halt karıştırmazsan hiç bir şey olmaz dedi ona göre falan filan bir sürü nasihat verdi sonrada çıktım geldim yani avukat korkuluk olarak durdu eğerki sende kendini ifade edebilirsen avukata gerek yok ama yok abi ne diyeceğimi bilmiyorum nasıl savunayım dersen ki zaten savuncak bir şeyin yok domain senin adına hosta sen para yolluyorsun (banka ptt den bulurlar) o yüzden senin için bence avukat şart en azından maddi yada farklı şekilde ceza bile alcak olsan cezanı hafiflettirebilir belki (ahiretteki cezanı hafifletmez ***** işini bırakın)