Site adresi: pm
Site için istenen fiyat:750tl(600tl ye indiriyorum.Acil nakite ihtiyacım olduğu için)
Sitenin açılış tarihi:6aydan fazla
Kategori, sitenin içeriği nedir:*****
Günlük hit sayısı, kaynak link: pm
Domainin yaşı ve Pagerank değeri:6ay
Hosting dahil midir:hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı:hayır

Yahoo backlink:13k+
google web yöneticisi araçları backlink sayısı:Bağlantılar (21.125)
alexa:1m(hergeçen gün artmakta)
google index: 53.900

İlk başta şunu belirtmek isterim arkadaşlar.Bu zamana kadar hiçbir sitema hacklink eklemedim,eklememde.Sayyaç etiket botunu çalıştırırdım(2dk) öncelerden,uzun zamandır hiç etiketde girmiyorum siteye.Ayrıca sitede hiç link çıkışı olmadı bu zamana kadar.Sonuç olarak sitem temizdir.

Birçok kaliteli ***** siteden backlink alınmıştır.Site subdomain kurulmaya müsattir.örneğin;videosu.tk diyelim birçok hitte şu şekil gelmektedir.
aşk videosu
se* videosu
x videosu vs...

Clicknet son zamanlarda epey düşük sayıyor.(Konusundan bakabilirsiniz)Buna rağmen ppc den günlük minimum 5tl kazanıyor.Bugünde limite ulaşmak için popup ve splash koydum.Bu hitle ne kadar kazanabileceğinizi az çok sizde bilirsiniz zaten.

Ayrıca site için invictus tarafından özel bot alındı.sayyaç etiket botuda verilecektir.
Dipnot:lütfen ciddi alıcılar pm istesinler.Sayyaç k.adı ve şifresi ciddi alıcılara verilecektir.

Arkadaşlar dünkü hitin düşük olmasının sebebi karıncahostingin disk sorunu yüzünden 4saatten fazla kapalı kalması.