Arkadaşlar galatasaray florya tesislerinde alt yapıya gidiyordum gitti yazıldım vs..
İlk hafta gittim hoca direk maça aldı ve çoğuda alt yapı oyuncusu ben aralarında ezildim tabi.Sonraki hafta hocayla konuştuk vs. vs. ben alt yapı oyuncularının arasında nasıl oynayayım felan dedim oynattılar tabi küçüktüm beni eziyorlardı antremanda herkeze 4,5 kere sıra gelirken bana 1 kere felan sıra geliyordu maçlarda takıma almıyorlardı kaleye sokuyorlardı gittim en sonunda hocaya şikayet ettim hocada güldü dalga geçti en sonunda verdiğim parada bir yerinize monte olsun dedim çıktı sadece ben değil bu durumdan herkez şikayetci.
Ama oyuncuları , gerçek teknik ekibi kibar terbiyeli oyuncular bizle konuşuyordu gelip bizi izliyorlarda görseniz çok kibar efendiler ama şu alt yapı beni adeta galatasaraydan soğuttu 2 hafta gittim sonra gidemedim görseniz bir alay ediyorlar ekib kurmuşlar hocalarla gelenle gidenle dalga geçiyorlar dışarda izleyenlerle bile dalga geçiyorlar uyuz oldum tabi bende biraz terslendim kavga çıkarıcaktımda yemedi

çok büyükler alt yapıda oynuyorlar siz siz olun galatasarayın alt yapısına gitmeyin floryadaki