Otomatik yenilemeyi açın size 30 gün süre verdi ya 27 gün falan kalmıştır o bitince 99 rapids kesip tekrar 30 gün ve 30 gb verecek.Artık 1 ay 3 ay falan bunlar kalktı hesabı yenilemek diye birşeyde yok.Hesapta rapids varsa kullanımınıza bağlı olarak devam edebilirsiniz yoksa devam edemezsiniz.Aynı kontörlü hat kullanıyoruz ya cep telefonlarında aynı mantık kontör varsa kullanırız yoksa kullanamayız.2978 puanın varmış bunun tüketimi tamamen senin aylık download miktarına bağlı.Aylık 99 rapids kesip karşılığında 30 gb veriyor yeterli gelmiyorsa 14 rapidse karşılık 5 gb ek kota alabiliyorsun.
Örnek her ay 99 rapids kesip 30 gb kota verecek ya o 30 gb bana 1 ay yeter dersen bu rapids puanlar sana 30 ay yeter

2978/99= 30,08 ay
Eski usül aylık 150 gb harcamaya göre hesap yaparsak aylık 150 gb download 435 rapids harcayama sebep olur burdan da hesap yaparsak 2978/435= 6,84 ay yani yaklaşık 7 ay diyebiliriz yeterli olacaktır.
Eski sistemdeki günlük 5 gb fazlasıyla yetiyordu bana ayda maximum 60-70 gb download yapıyordum. Ya zaten otomatik yenileyecek ise böyle dursun bir kaç ay deniyelim sistemi ozaman. Kafamdaki son soru işaretide şu para vermeden puan nasıl alabilriz ? Upload yaptığımız zaman dosyalar indirildiğinde mi rapids puan veriyor bize gene ?