Quaresma'dan daha faydalı bir transfer olur,geçen gün hazırlık maçını izledim Quaresma acaip bir orta yaptı,bunlara gerek yokki,bizi acaba 3.Dünya ülkesimi sanıyor,biz katar değiliz,ne o öle çocuk sevindirir gibi hareketler falan,ben Lincoln'e kızıyordum,şımarık diyordum şimdi BJK almış öyle bir futbolcu...
İnşallah inönü'de falan öyle şeyler yapmaz,Beşiktaş'ın taraftarı sevmez öyle hareketleri...
İnşallah Guti Hernandez gelir,düzgün ve iyi futbol oynayan futbolculara hasret kalmıştık..
Ben bir Beşiktaş taraftarıyım ve yanlış düşünüyorsun taraftar tam tersine rakiple dalga geçen makara yapan adam seviyor

Lincoln artist diyorsan yanılıyorsun çünkü adam elinizde patladı,sizde ki tek artist sanırım Arda fener de alex şuan bizde de ricardo quaresma.Gel gelelim Quaresma'yı biraz izlersen aynı ortaları aynı hareketleri Barcelona,İnter,Chelsea gibi kulüplerde de yaptı.Aynı hareketleri Cristiano Ronaldo M.United'ta oynarken yaptı Real Madrid'te oynarken yapmaya devam ediyor.Komik bir düşünce olmuş.