Bende teslimatta ödeme şartlı gönderdim gönderi 1160 gr olduğu için 6 tl tuttu 1tl de adrese teslim toplam 7 tl şubeden alırsalar 2 kgye kadar 6 tl sonra teslimatta ödeme bedelini 95 yazmıştım posta çeki hesabıma 93,5 tl yatırılmış 1,5 tl kesilmişki buda normal.
Ancak şuna dikkat edin benim başıma geldi bir ödeme şartlı gönderim geri döndü sebebi karşı müşterinin adres bilgisi verirken mahalle bilgisi vermemesi oldu ufacık kasabada sırf bu mahalle bilgisi yok diye aynı gün kargo bana geri gönderildi. İşin ilginci adama diyorum barkod kodu verdim size neden takip etmediniz adamdaki rahatlığa bak diyorki niye takip edimki nede olsa gelecek adama diyorum ne gelmesi kardeşim kargo geri dönmüş sonra diyorum bir yanlışlık var neden gelmesinki yok efendim hayır benim adresim doğru kargolarada aynı adresi veriyorum faturalarım aynı filan bi araştırdımki adamın adres bilgisinde oturduğu mahalle ismi yok onuda ben yazdım adama dedimki bak dikkat et mahalleni daha bilmiyorsun
Olan bana oldu 7 tl gönderirken verdiğim peşim mani ve gidip şubeden teslim aldım gönderirken ödediğim için alırken tekrar ödemedim.