Ben download yaptığım için söylemiştim bunu o açıdan düşünmedim.Ama kıa süre upload yapanlar için de yaparlar birşeyler.
Arkadaş bir kere gün sınırlaman yok.Günlük kota derdin yok.Her gün dowload edeyim bugünkü kotam yanması derdi yok.Daha ne istiyorsun?
Atasözü ile başlayalım "Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış."
Şimdi kardeş sen download için kullanıyor ve memnunsun bu durumda kusura bakma ama kerizmisin diyesim geldi sana günlük 2.66 gb dan sonra 5 gb şimdide rapidcikslerle mikslerle süreni uzatıyorsunda yok efendim kota alıyorsunda ulan sınırsız vdsl kullanıyorum ben sen ne hakla bana kota koyarsın tt bile koyamıyorki bana ş...z rapid senmi koyacaksın.
@redworm13 Sen hayatında rapidshare harici bir siteden premium aldınmıda rapidshare çok iyi diyor onu savunuyorsun almadığın belli hotfile türkçe panel hem uploadcıyı hem download yapanı güldürür limit kota gibi abuk subuk şeylerle uğraşmaz üstelik rapidciks ten ucuzdur ve şu an piyasada %70 e %30 oranında rapide toz yutturmuştur. sen hala rapid diyorsun sadece laf olsun diye şu konuya mesaj yazmayın allah aşkına bişey biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız gidip yerinize oturun sömürülmeyi bekleyin.