Konu biraz eski ama 2 firma ilede çalıştığım için alacak arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.
Güzelhostingle 1.5 yıla yakın çalıştım. 1.5 yıl boyunca hiç sorunla karşılaşmadım. Serverları mükemmel, hatta Türkiyedeki en hızlı serverlara sahip diyebilirim. Ödemeler de hiç sorun çıkartmadılar ve destek durumları da oldukça iyi. 1.5 yıl sonra ise sanırsam serverlarından kaynaklı DNS problemi oldu ve sorun benden kaynaklı olmamasına rağmen sorun çözülmedi ve artan müşteri sayısından dolayı da üstüne gitmediler. Ve böyle olunca da İnternet Bilişimden reseller aldım. Şuan 3. ayımı bitirmek üzereyim ve hiç bir sorunla karşılaşmadım. Ödemelerde ise geciktirme yapsamda sorun etmeyip destek oldular. Serverları da oldukça hızlı. 2 firma arasında seçim yapmak zor ama server hızında Güzelhosting biraz ağır basarken, uptime ve destek konusunda ise İnternet bilişim biraz ağır basıyor.
Merhaba,
Konuya çok yazmak istemiyorum fakat yaşadığınız DNS sorunu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim, şu anda bütün sunucular ve bütün siteler sorunsuz çalışmaktadır. Bu gibi durumlarda her zaman gerekli araştırmaları yaparak sorunun kaynağını bulmak için çalışma yapmaktayız. En azından, yaşanan sorunun sebebini bulabilirsek bizden kaynaklıysa diğer müşterilerimizin yaşamaması için çalışma yapılacaktır fakat hiçbir müşterimizde şu anda bu tip sorunlar yaşanmamaktadır.