AKoyun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkez birşeyler yazıyor. şimdide bu çıktı facebook googlenin destekledigi playerlerde videoyu açıyormuş.

bunla ilgili bi kanıtınız var mı ? facebookda böyle açıklamamı yapılmış yoksa ?

bu gibi yazdığınız yazıları baştan okursanız komik oldugunu sizde anlarsınız
maalesef durum böyle siz oturup gülmeye devam edin o halde, buraya yazdığımı ben test yaparak söyledim kafamdan sıkmıyorum.

ie ref gönderiyor dolayısıyla ref gönderenleri iptal ediyor ki ie ve bunun gibiler iptal olsun..( diğerlerini useragent'dan kontrol edebilir chrome gibi )

firefox ref göndermiyor bu facebook bunu düşünemez mi? ama adam demiş ki ref göndermeyenleri kabul et

chrome -> ref gönderiyor ee bunu ne yapcaz ref gönderenleri iptal ediyordu hmm o zaman bununda useragent'ınından bakarak chrome olduğunu anlayalım diyip bunada açtırıyorlar.. ie ya da benzer browser'larıda bu şekilde yapabilirdi neden yapmadı? neden sadece chrome ve firefox'u açtırıyor?

ve bir diğer kabul ettiği refi de facebook.com

eğer bütün browser'larda iptal etse ne yapr bu adam biliyor musun sadece facebook.com refi ile kabul eder ama adam ne yapmış birini refsiz birinide refli gönderdiği için useragent'ından kabul ediyor.

Bunu yapma amacını bilemem tabii ki gerçekten google'u mu destekliyor ya da ie'yi mi dışlıyor ama buradaki yaptığı uygulamaya bakacak olursak evet gerçekten ie'yi dışlamış ya da google'u desteklemiş haydi oturup gülelim hep beraber :=)