Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu ben zaten hostgator batsın gitsin, gavurlara şöyle böyle diye birşey söylemiyorumki. Bazı arkadaşlar sinirle biraz yanlış ithamlarda bulunmuş, evet benim yaşadığım sorunlar hiç hoş şeyler değildi, büyük ihtimalle alkollü yada uykusuz bir arkadaşa denk geldim ve başından savar gibi davrandı sitelerimi açmamak için elinden geleni yaptı, zaten o arkadaşı şeflerine şikayet ettim, gereken incelemenin yapılacağı cevabınıda aldım. Ama sonuçta unutulmaması gereken nokta, orada çalışan her kişi hostgatoru temsil ediyor, müşteriyle karşı kötü bir tavırda ''samuel çok kötü, samuele yazıklar olsun'' demek yerine ''hostgator kötü, hostgator azıttı'' gibi ithamların gelmesi çok normaldir, hakaret boyutuna varmadıkça tabiki firmaları eleştirebiliriz. Ki zaten sefa beyde bu eleştirilerime anlayışla yaklaşmış ama sonraki arkadaşlarımız biraz fazla ileri gitmişler olay gavurlar şöyledir böyledire gelmiş, bunlar yanlış şeyler. Duyanda Türk Türke kazık atmıyor sanacak geçin artık bunları.
Sana zaten bir lafimiz yok Elaziglicim Biz gereksiz yere camur atanlara anlatiyoruz derdimizi O seni bu kadar uzenide soyle ben ilgilenicem o kisinin kendisiyle.