sefa bey size bir sorum olacak bu site kapanması konusunda, benimde şuan hostgatorda sitelerim var hitleri çok az daha yani öyle kapanma durumu söz konusu değil ama aklıma takılan şu, mesela sitem suspend edildi sunucuyu yordugu için, tamam haklısınız sorun değil, bende dediginiz gibi paraya kıyıp sitemi daha güçlü bi yere taşımak isterim.
Bu durumda bana sunucudaki dosyalarımı alma izni yada yedeğimi alma izni veriyomusunuz, yoksa kapattık deyip hesabınıza ulaşılamaz deyip vermiyormusunuz ? ısrar edincede yedekleri almak sizin sorumlulugunuzdaydı bizi ilğilendirmezmi diyorsunuz ?
Bunu neden soruyorum, çok eskiden hostgator ilk açıldıgında ozamanlarda hiti çok iyi bir sitemi barındıran hesabım sunucuyu yordugu için suspend edildi ve dendiki, hesabınız kapatıldıgı için dosyalarınızı veremeyiz.
Bu durum şuanda böylemi acaba, çünkü böyleyse hitlerim arttıgında taşınmayı planlamam gerekecek sakata gelmemek için :/
Yedeklerini alamiyacagin durumlar, ***** barindirirsan, TOS e karsi gelirsin, mesela rapidshare sitesi kurdun yada film yukledin yada sahte vbulletin kullaniyorsun, bu durumlarda yedeklerini alamazsin. Verirsek suclu duruma biz duseriz. Ama kimse sunucuyu zorladi diye yedegini alamazsin gibi birseyle karsilasmaz. Sonucta biz senin tasinmani istiyoruz, kalkipta sildik herseyi git burdan dememiz imkansiz. Suc teskil edicek dosyalarin olmadigi surece hicbir sorun olmaz. Sorun cikaranida gel bana soyle bende ona gidip sorun cikarim