Hocam böyle düşünmeniz çok yanlış, niye mi?
Dünyada emek verilipte para kazanılan on binlerce sektör var ve bunların arasında dizi sektörüde yar alıyor.
Bu sektörde var olan dizilerden onlarca kişi ekmek yiyor, ayrıca onlar bu dizileri yine sizler bizler için yayınlıyor.
Ekranda dönen dizilerden izlenmeyenleri kısa sürede yayından kaldırılıyor. Ama izlenen diziler hep var oluyor. Bunları izleyenler kim. Sen Ben !.

Ayrıca

bu tip dizilere karşıyım ben açıkçası
dizileri değil, dizilerin yayınlanmasını saçma buluyorum...

cümlenden de pek birşey anlamadım, ama neyse. Yani demek istediğim onlarda bu dünyanın sisteminde var olan etmenler, bu saatten sonra sizin duyacağınız bu rahatsızlık yüzünden, bu olaydan ekmek yiyen ve bunlaır izlemeyi seven milyonlarca halkın yanında devede kulak bile kalmaz.

Ayrıca onlar yayınlanmayacakta ne yayınlanacak. Birde şunu unutmayayım belki film siten yoktur ama görüyorum ki bir webmaster'rsın bu var olna dizilere bağlantılı birşekilde ileride kuracağın bir dizi yada film sitesindne para kazanmak isteyeceksin. Parada kazancaksın, çünkü o diziler sayesinde sitene insanlar girecek.

Çok tartışılması hatta tartışma dğeil münazara yapılması gereken bir konu, herkez siz gibi düşünmeyebilir. Sadece dizi gözüyle bakmayın arkaplanınıda düşünün.