Ben gerçekten üzülüyorum. İnsanlarımız bu kadar kolay nasıl kandırılıyor. Hiçmi akıl mantık yok.

Sırf bu olayda değil. Mesela Coca Cola'nın yazılışını ters çevirince arapça bir yazı çıkıyordu. Güya "Mekke yok, Muhammed yok" yazıyormuş. Fakat sırf merakımdan dolayı bunu araştırdım ve o yazı coca colayı ilk çıkaran eczacının yazdığı el yazısıymış. Bu sebeple logo olarak kullanılıyormuş. Sırf coca cola'nın satışlarını engellemek için ortaya atılan bir yalan. Daha sonra Mc Donalds'a laf atıldı. En sonda Waikikiye. Güya kazandıkları DİREK pkk'ya gidiyormuş.

İnsanlarımız buna inanıyor işte. Benim kuzenim sırf şu yazı dolayısıyla coca cola içmiyor. Defalarca anlatmama rağmen beni anlamıyor sen yanlış biliyorsun diyor.

Aslında çok şey yazılırda bununla ilgili ama işte boşa gidicek yine. İnsan üzülüyor ama. Resmen insanları kullanıyorlar, haksız kazan sağlıyorlar.

Fatih İkinci hele. Kendi facebook sayfasına reklam alanlara küfür ediyordu fakat r10'dan kendide reklam alıyordu. Facebook kapansın diyor, 7/24 facebooktan çıkmıyordu.