ByEge : Evt Siz yeni nesilin en lamer + sanalin 14 - 15 yas embesilleri BEN blogumda yayinladigim makalenin arkasindayim %100 dogrudur siz vbarsiv.com adli sitenizdeki scriptlere shell + iframe kod sakliyorsunuz.. Ayrica ne konustugunuzu bilmeden agziniza geleni r10.net'te yazmissiniz.. madem temiz oldugunuzu bu kadar idda ediyorsunuz madem boyle birsey yok diyorsunuz bloguma gelip kufur etmeyin MANISA MERKEZ GELIN GORUSELIM ....
MitolocyA : eRAY BANA 2.Cİ İNDEX ATILDINDA SYSIN VARDI ES GEÇTİM O İNDEXİ GÖRMEMEZLİKTEN GELDİM SENDE BUNU GÖRME DEDIM DAHA ÖNCEDE EGEYE BULAŞMAK HER ADAMIN HANDDİNE DEHİL VE SADRAZAM V RED3 BEBELERİ SİZİDE AYRI Sİ****ĞİZ AYIK OLUN...

~
evet arkadaşlar bunu yazanlar yani bu sözlerin sahibi ve terbiyesiz asıl yüzsüzler kim biliyormusunuz.

trabzondizayn.com ve ucuzavps.com sitelerinin sahipleri. bu by-ege Worldhackerzcom ve ortakları. kendi ns lerini kullanan müşterilerinin bile sitesini hackleyen şahıslar. kendilerini okadar kurnaz sanıyorlarki anlatılması inanın imkansız. manisa

Manisa merkezden bahseden arkadaşım sen ilk önce salihli ye buyur gel manisanın incisi salihliye egenin incisi salihliye kişisel bir görüşelim görüşmeden sonra cevap yazalım buraya olurmu.

dolandırıcıların önde gidenisiniz. trabzondizayn.com ve ucuzavps.com bu ns ler değişse bile iş birliği içinde olduğunuz firmadan bulurum sizi.

boşuna dememişler 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan 2 kuruşa seni satar diye. sizde o iki kuruş etmeyenlerdensiniz,