Arkadaşlar anlaşmalar yapıldı.. İşe başlandı. Daha ilk haftalardan sonra 2-3 arkadaşımız hariç herkes çuvalladı. Mazeret bildiren 1 işi ve bahsettiğim 2-3 arkadaş dışında berbat gidiyorsunuz. Ben bu mesajı sizlere son bir uyarı olarak yazıyorum. Lütfen gerekli özeni gösterelim bundan sonra...
cl0ud <---> Günde 50 post olmak üzere Ayda 1500 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
nightclub <---> Günde 30-40 arası post olmak üzere ayda 1000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
Akosin <---> Günde 50 post ayda toplam 1500 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
GosTiK <---> Günde 60-70 arası post olmak üzere ayda 2000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
Hck <---> Günde 30-40 arası post olmak üzere ayda 1000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
bysalo <---> Günde 30-40 arası post olmak üzere ayda 1000 post için anlaşıldı. <---> Ödeme Yapıldı
Furkanunlu <---> Günde 100 post ayda toplam 3000 post için anlaşıldı. <---> Ödemenin Yarısı Yapıldı
Nicklerini yazdığım arkadaşlar 100-250 arası post attılar. Online süreleri çok düşük. Anlaşmaya göre günlük ortalamaları çok düşük
Lütfen bu uyarıdan sonra biraz daha işimize özen göstererek ve zamanında yapmaya dikkat edelim. Ben birçoğunuzun kişiliğine ve i-traderına bakara işiniz görülsün diye ilk günden peşin ödeme yaptım. Ve günlük mesaj sayılarını hesaplayarak posterlar aldık. 10 mesaj bile eksik çıksa sponsora rezil oluyoruz !.. Ne hikmetse de herkes aynı anda tatile çıktı veya hasta bakmaya başladı.
Son kez yazıyorum yapılan anlaşmaların iptal olmaması, sürekliliği ve devamı için gerekli özeni gösterelim. Aksi halde mazeretsiz olarak konuda geçen isimlerden ödemeleri geri tahsil etme durumunda kalacağız.
Önemli Not : Konuda Yazılan nickler r10 nickleri değildir