SpyHepyek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Flash'dan anlayan birileri bu player'a tam ekran butonlu skin yazamaz mı? FullScreen özelliği varmış.
yamanender adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harbiden bi çözüm getirebilir bu konuda yazılımcılarımıza güveniyoruz
kendi hostunuzda calısıormuki getirilsn ? arkadaşlar eger hostunuzda calsıorsaki calısmıormus bi arkadas yine dedi ozaman zaten yapılır. Ben kodlarda fullscreenla ilgili bişey gordum cift cık yaparak tam ekrana girmesi lazım tabi allowfullscreen parameretseniz true yapcaksnz

@technohalil;
pazarlamadan anlamasanız bu kadar lafı guzel dolandıramassnz zaten , o makale yazılır yazılmaz unutulur ama oyle sayfalarca anlatılacak bişey istemiorm kimse istemior, şu şu olmustur bizde buna cozumu soyle bulduk budur.ornek youtube veriorm ki bu konuyuda geçiştirmeyin die; youtube ip filtreli bir url sistemi koydu bizde oyle bi sistem yaptık ki ipyi aldık işlettik video playerda oynatıor hizmet budur bunu satacagız. bunu da ornegin ip almayı ve gondermeyi de flash ozel playerimizla yaptık dieceksnz gibi. Ama burda playerla yaptık derseniz yalan olr teknik kısmına girmiorm bu olmuor cunku ozaman bu konuda bilgisi olmayanı kandırmıs olrsnz. Bu bir ornektir suan aklıma geldi yazdım bunun gibi . Ama siz ozel yonetim panelli vs player yaptım yazmıssnz proxy ise nie ozel player gereksnki hepsi o streami okur nasılsa facebookdan olmyacak stream proxyden olcak, proxyde ozel sizin sunucunuzdan vs degil kimse kullanmasın die player yaptık diyesiniz,olan listeleri gunceleyeceksnz oyle demişssnz ,atlanılan konular var o kadar . ayrıca şuan sattıgınız hizmette iptal oldu hizmeti alanlar magdur olmadımı embedded kod entegresi yaptıklarınız , proxy olayındada yine aynısı olursa ne yapacagız ornegin ben kendi adıma soruorm . Nedenini bilmediginiz şeylere cozumler uretirsenz bunun ne kadar saglıklı oldugunu bilemezsnz budur mesele, kusura bakmayın ama video player konusunda benm suphelerim var nasılsa sadece bir proxy hizmetimi yoksa gercek cozummu gorecegiz siz Satışa başladıgınızda , keşke gercek cozum bulunsa da sonuna kadar desteklesem ama burda bence pek de şeffaf bir anlatım yapmıorsnz o kadar . Satısınız hayırlı olsn simdiden inceleme firsatı bulurm inş eminim alacaklar olacaktır iyi gunler.