Site direk filtreye girebilir fazla abartmamak lazım yaparken daha önce denemiştim makina kasiyor diye etiketleri sildik site gümledi
evet ben de daha önce abartıp sitemi filtreye sokmuştum ama 2 ay önce falan bu şekilde silmiştim yine sonrasında hitim yükselmişti. şans işi bir nevi
Etiketleri sildik tamam mysql rahatladı peki kaybedilecek hit ne olacak, eskiden kendi meta, descriptionu olan sayfalar şimdi boş içeriğe düşecek bu da site için tehlikeli. Ayrıca etiketlerin hepsini göstermiyorsanız yada otomatik tag eklemeyi kapattıysanız zaten etiketlerin tümünde sorgu yapmamış olursunuz geriye tek kalan yer random tagların döndüğü sol kısım, orayıda 15 dakikalık bir cache sistemine bağlarsanız hiçbir sıkıntı olmaz.
hocam etiket ne kadar çok olursa cache de olsa sorguyu da id döndürsen bile kasıyor makineyi. bunu engellemek için tag kısmını kaldırsan hitin uçar. v5 te de google aramalarının kaydedilmesini fonksiyon.php den ayarlamak gerekiyor. ee şifreli ne yapıcaz? mecbur bu yola başvuruyorum 2 ayda bir.