LitmuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seninde iletişime geçmeye niyetin yok buraya laf olsun torba dolsun diye konu açıyorsun bunun oluru budur iletişime geçmeye mecbursun yok geçmiyorum diyorsan başına gelecekleri göze almışsındır, Msn destek vermiyorum konu içerisinde sorununuzu belirtin herkes bilgilensin, Benle iletişime geçmeye üşenmiyorsunda o adamlarla iletişime geçmeye üşeniyorsan bu işin altında bir şey vardır..

Sana olmadı diye herkese olmuyacak anlamına gelmez. Sonuçta binlerce video sitesi film sitesi var 1 siteye bir şey olmadı diye sanada olmuyacak anlamına gelmez.

Insanları yanlış bilgilendirmeyin ne için yasal sorumluluğu olmasınki? "Tüm hakları saklıdır" demiş ve sen adamın içeriğini ekrana izinsiz olarak basıyorsun onun servislerinden yararlanarak hitine gelirine engel oluyorsun şirket veya kurumsa dandik bir sayfa yaptıysan itibarını zedeleyip zarara sokuyorsun vs.vs...

Arkadaşın yaşı genç bir şey olmazda ileri yaşlarda böyle bir şey yaparsa eğerki başı yandığında "yasal bir sorumluluğu yok dedim bütün yükümlülük benimdir" diyebilecekmisin?

Adamın yaşı 17 yönlendirdiğiniz şeye bakın
İlk olarak mail gönderdigimi belirtmek isterim Hemde reklam,teknik,genel sorunlar şeklinde 3 farklı maile. Ama yine de işim garantiye almak için burda soruyorum.