gokhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 20 yıl sonra sorun çıkartacaksa hiç olma derim. gençlik yıllarını iyi hoş geçirmek istiyorsun ama 10 yıl sonra da keşke olmasaydım dersen kötü olur. iyi araştır. doktorlara da sormak lazım neden kendileri olmuyorlar.
sorun çıkaracağı garanti değil ama işte hala bi karara varmış değilim. aslında doktorların olmama sebebi belli. şimdi bu operasyonda kornea'yı lazer ile traşlıyorlar ve kornea üzerindeki kesip açtıkları ince zarı kapatmıyorlar. o zar o şekilde kalıyor.. sanırım bu riskten dolayı ameliyat olmuyorlar ya da yaşları geçtiğinden bizim neyimize gibi düşünebilirler
falc0n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende konu acmıştım polislik için. 7 Yıldır kullanıyorum. Lazer tedavisi olmak istiyordum ama biraz araştırdıktan sorna olmamaya karar verdim.

Sebepleri:
-Gözde sulanma gibi sorunlar çıkartıyormuş,
-Herhangi bir darbede Allah muhafaza ama fonksiyonu kaybediyormuş
-Fazla bir geçmişi yok kimse tedavi olduktan 20 sene sonra ne olacak bilmiyor
-Çogu göz doktorları gözlük kullanıyor.

Detaylı bilgiye sahip degilim birebir insanlarla konuşmadım. Ama araştırdıklarım bunlar.
%1 risk bile varsa olmanı tavsiye etmem.
o göze darbe meselesini bugün ist. cerrahi hastanesi santralindeki bayana sordum. o da tam bilmiyo.ameliyat olmasanız bile alacağınız darbe yine sorun çıkarabilir şeklinde biraz savma bir cevap verdi.
ya işte böyle çok sorun ve risk var ama çevremde olanların hiçbir şikayetleri yok ne yapacağımı bilmiyorum.
3 ayı aşkın lens kullanıyorum ve bu saatten sonra artık gözlük kullanmam ben. ve bu lensin fiyatı min. 3 aylık 90 tl.'ye geliyor yani yıllık 350 civarı para.. ameliyat çekiyor beni :s