Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sakın HP alma, halen uğraşıyorum ekran kararması derdiyle, 2 kez servise gitti eğer aynı problemden 3. kez giderse yenisini vereceklermiş O kadar ekranı gidip geliyordu servise gitti 3. gidişinde yenisini verecekler ya artık ekran gitmez oldu. Sabırla bekliyorum. Şaka bir yana kardeş HP'den uzak dur. Oyladığım gibi Toshiba almanı öneriyorum. Acer, Casper gibi markaların işleyiş tarzını ve kullanımını bilmediğim için onlar hakkında yorum yapmayacağım
Hocam sanki toshiba'da farklı bir uygulama varmış gibi konuşuyosun hangi markayı alırsan al 3 defa aynı sorunu verdiğinde tüketici hakları gereği üretici veya sağlayıcı firma bunu birebir eğer ürünün sıfır yoksa bir üst modeli ile değiştirmesi gerektiği yazıyor. Tüketici Haklarını okumanda fayda var yoksa kafana göre hareket edemiyorsun . . .

Ben HP DV6-3055 ET Kullanıyorum 2 hafta önce Teknosa'da kur kampanyası vardı 2.350 TL den 1.753 TL ye düşmüştü kaçırmadım aldım. Almadan önce iyice araştırdım bana da kuzenim tavsiye etti ve anlattı.Kendisinde HP CompaQ makinesi vardı bir sorunundan dolayı servise gönderdi 5 gün içinde parça değişimi yaparak gönderdiler on numara kullanıyor üstelik makineye bakımda yapmışlar. 5 gün içinde gelmesine şaşırdık normalde forumlarda ve diğer sitelerde birçok markadan 30 gün içinde göndermediklerine dair şikayetler okuduk. Servisin gönderdiği forma baktık HP Ankara Onarım Merkezi yazıyor dedik cihaz Ankara'ya gidecek ve 5 gün içinde parça değişimi yapılıp geri gelecek. Olamaz dedim ve kararımı verdim kuzenimin yaşadığı durum beni etkiledi gittim HP aldım şaşırmamam lazım çünkü adamlar uzun yıllardır Türkiye'de kim daha iyisini yapabilir ki ! Ayrıca gittiğimde HP Pavillion notebooklarda çalınma,hırsızlık,gasp,yüksek voltaj,sıvı teması,düşme,kırılma gibi durumlarda hem notebook hemde şarj aletine 1 yıl ücretsiz sigorta olduğunu söylediler. Toshiba'da olmadığını da öğrendim ... Kendimce artısını eksisini ölçtüm tarttım ve HP'nin artısı fazla geldi !

Tavsiye Ederim ! ( HP )