flashguru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Pazarlama okuyan arkadaşlar bilir, bi söz vardır; malı satmak için her yol mübahtır die , sizle problemim yok nitekim olsa ozel msn konusmalrımz var onlar hiç olmazdı. Ben diormki sorunu bilmeden ne çözümü bulabilirz?

sorunun nedeni nedir çözümü nedir bunları bilmemiz gerekir degilmi ama bunlara cevap alamadık maalesef o nedenle olayın proxyler uzerine kurulmasını kesin cozum olarak bulmuorm bunu A kişisi de çözüm die sunsa B kişiside sunsa akrabamda sunsa boyle yazarım dusuncemi aktarırm. İnsanlar sistemlerini en ucuz masrafsız hızlı silinmeyen yere gore kurmuslar bundan once youtube yokmuydu? vardı. sonra baktılarki face rahat sabit link vs. sistemlerin değişmesi cok uzun surecek bişey degil YAZ dönemindeyiz, kış donemine yani piyasası canlanana kadar zaten yerler degişir ki bakınız buyuk yerler Sevenload a donduler bile. Proxy neden mantıksız gelior şöyleki, bunu yapana kadar youtube proxyler var aynı sıkıntısı ile, ben olaya biraz toz pembe bakılıp oyle insanlara servis edilmesinden hosnut degilm okadr , ki yıgılma 50K larla kalmayacak ,direk faceden okutamadıktan sonra streami cidden sıkıntı cok olcak

Video playerinizi sabırsızlıkla bekliorm neymiş bulamadıgım fark , ama proxy uzerinden olcagı için sanırm o alanda bi fark olamayacak . Tabiki siz satıs için yeni yerler yerine facebook u tercih ediniz dieceksnz onda problem yok bu bi pazarlama olayıdır urununzu/hizmetinizi , ama ben dısardan biri olarak gorusumu belirttim ,ve suan sıkıntının flashda oldugunu goren birisi olarak , şuan gozuken tek sıkıntı facebook gibi gelior ama Tam ekran fonksyionlarındada sıkıntılar var su ara flashda.özetle sizle sorunum yok asla ama gorusumu belirtiorm ki bu iş de cidden cok emek para harcamıs biri de yourmunu yapmıs burda "victories" onun tecrubelerini dusunrsek proxy bana uzak geldi o kadar . Sanırım satıs baltalama olmaz bu cunku ben nedenlerimi acıklıorm hatta daha teknik boyuta tasınırsa cozum vs yada cevaplar orneklerlede gorusumu kuvvetlendirebilirm.

ek not: yarın aksam girebilecegim, iş nedeniyle, teknik boyutta cevap yazarsanız aksam ancak verebilirm cevap , cevap vermedi demeyiniz
Bende yıllardır dükkan işleten ve pazarlamadan yeteri kadar anlayan birisiyim. Evet bazı düşüncelerinizde haklısınız ben size bu facebook olayının açıklamasınıda çok net yapabilirim fakat inanın 1-2sayfa yazmam gerekiyor oturum adam akıllı bir makale yazmak içinde vakit lazım fakat sizin için en kısa zamanda hatta ilk vakit bulduğumda yazacağım. Görüşlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim...

Cappystarj0e adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Proxyli çözümü ben de buldum ve denedim. Güzel çalışıyor. Bence korkulduğu kadar geçici bir çözüm değil.

Neden? Çünkü çokça server vardır tahminimce. Facebook videolarını kullanıp, adam akıllı hit yapan binlerce site olsa, bunların hepsi bu sistemi kullansa, yüzlerce proxy server ile ne proxy serverlar kasılmış olur, ne de siteler down olmuş olur. Yeter ki herkes çok proxy ile ve sağlam proxy serverlar ile iş yapsın, bir de sağlam diye belli birkaç proxy servera da yüklenilirse, işte o zaman da problem olur.
Aynen katılıyorum sana