2002 yılından beri süregelen web hayatımı geçen sene kurumsal seo ile birleştirdim, temellerim deneyimlerimden geldiği için sağlamdır.
Ayda en fazla 2-3 şirket ile çalışan, ve çalıştığı şirketlerle en az 2 defa çalışan biri olarak sizlere verdiğim seo hizmetini anlatmak istiyorum.
Bana referans olan 4-5 şirketle birebir veya telefonla görüşebilir, bilgi sahibi olabilirsiniz.
Siteleriniz için uygulanacak hizmet tamamen doğal olmakla birlikte %0 risk içermektedir.
Kesinlikle bloglara yorum yazma veya sitelerden ücretle süreli bağlantı satın alma yoluna gitmeden doğal ve kalıcı olarak katkı sağlayacak seo hizmeti sunmaktayım.
Birlikte uzun zamandır ortak çalıştığım 100' ün üzerinde webmaster arkadaşla henüz sitesini çıkaramadığım müşterim olmadı, geçen ay değişen google algoritmasıda uygulamış olduğumuz çalışmanın değerini gözler önüne serdi.
Türkiye' de alanında lider ilk 3000 site arasında özgün sitelerle ortak olarak yürütüyorum projelerimi, kalıcı olarak katkı sağlayan tanıtım yazılarını verdiğim siteleri özenle seçerim, öyleki 1 dakikadan uzun sürede indexlenen bir siteye asla bir daha makale vermiyorum.
Burda sizlere durup seo yu anlatacak değilim, hepiniz az çok biliyorsunuz, kişi referansları ile konuşur, referanslarımı
buradan görebilirsiniz.
Eğer çalışmak isterseniz
Buradaki hizmet talep formunu eksiksiz doldurmanız gerekiyor.Msn ve mail
İşin maddi boyutundan da biraz bahsetmek gerekirse, 1 aylık seo hizmeti sitesine göre değişmekle birlikte 1000 tl' den aşağı değildir.
Uygulanan her çalışma için en az 1 yıl ücretsiz destek sağlamaktayım.
Verilecek hizmet kelime bazlı olabileceği gibi genel bir çalışmada olabilir.
Sözleşme istenirse yapılmaktadır, örnek sözleşme metinleri bende mevcut, şahsen sözleşmeli çalışmayı severim.Fatura kesemiyorum.
Uygulanacak seo çalışmasını ayrıntıları kısaca
burada
Son olarakta yasa dışı, *****, kumar, içki, iddia, kadın pazarlayan siteler v.s. kısaca ahlaki ve kanuni olmayan işlere karışmıyorum. Kişisel siteleriniz için hizmet vermiyorum.