H5PY0 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün döndükçe dengeler değişecek. En acımasız kural bu.

Kendini senin yerine koyan arkadaşın seni unutmaz ama duygusal anlamda unutmaz dediklerinin hepsi unutabilir..

Şartlar ve dengeler değişkendir. Bugün her şeysen yarın hiç olabilme olasılığın var..

Yaşadığımız yer acımasız, kural bu.
Evet duygular unutulabilir. Acımasız dünya oda evet ama ilkler unutulmaz bana göre. Uzaktan uzağa bir bağ olsaydı duygular ilk olmasına rağmen genede unutulablirdi ama o duygusal bağın ilk olduğu zamanda farklı olaylar ile birleştirmişsen gerçekten unutulmazsın.

İlk mektubu bana yazdı ama unuttu mesele bu değil aslında. İlk mektubu bana yazdı ve biz o zaman çocuktuk. Biz bunun üzerine yıllarca arkadaşlığımızı koruduk ve hemen her zaman oda bende değindim bu konuya vs. vs. Yani gerçekten unutmayacağına inandığım ve benimde unutmayacağını bildiğim konuları yazdım. 18 yıla ben 5 kişiyi sığdırmış birisi değilim. Gerçekten yazılsa ( sallasam) çok kişi yazarım ama sırf yazmış olurum. Boş insanları yazmadım ve seninde böyle boş olmayan anıların ve seni unutmayacak insanlara yürekten inandığım içinde seninde yazmanı istemişimdir.

Emin ol vardır be dostum yazmak istemeyebilirsin ama emin ol vardır renkdaş