Toklambis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizi yönetenlere göre, kendi ağızlarından söylemleri Egemenlik kayıtsız şartsız milletin değil, neyse bu ayrı mevzu.

Anayasa da değişen maddeleri halkın ne kadarının bildiğini çok merak ediyorum. Anayasayı değiştiriyorsanız nasıl seçimlerde ev ev gezmeyi biliyorsanız referandumdan da önce bağımsız ve tarafsız olarak gezip halka anayasayı anlatmanız gerek.

Parti tutar gibi referandum yanlısı oldu millet, ilginç.
katılıyorum. akp liler sürekli halk egemendir diyor. ancak halk olarak sadece kendine oy verenleri görüyorlar sanırım. akp yüzde 47 oy aldıysa yüzde 53 kesim akp yaptıklarına karşıysa ne olucak? bu pakette akpye kimse destek vermedi. bu akp anayasa değişikliğidir. meclis değil.

yargıya gelirsek yargı ne yaptıgını bilmiyor sanırım. ya maddeyi iptal et yada onayla. ne hakla maddeyi yeniden tasarlayabiliyorsun ki. bence kısmen iptal saçmalık olmuş. umarım birilerinin çıkarına bir değişiklik olmaz. ne diyelim ülkeye hayırlı olur inşallah.

cunta anayasası diyenede birşey demiyorum artık. at ortaya laf muhatap kim bilinmesin maksat karalama. cunta anayasası dediğin ve halka ait oldugunu söylediğin egemenlik ile yüzde 90 küsürlük kabul oyuyla seçildi. işinize gelen cunta anayası. işinize gelmeyen demokrasi anayasası. birileri demokrasi diye diye birşeyleri sürekli kendi lehine çeviyor. umarım hayırlı bir iş olur. şimdilik pek iyi değil durumlar.