Kimine göre 6000 km. , kimine göre 18.000 km. uzaklıkta olan, uçak biletlerinin 1.900 TL ile 3.500 TL arasında gezindiği bir ülkeden ihraçat için ne alt yapısı lazım bilemiyorum ama elektronik ürünler (toplu olarak) getirmenin çok kolay olacağını sanmıyorum. Elektronik ürünlerin Çin'den getirtilebilecek ve Türkiye'de satışa sunulabilecek en zor ürünler olabileceğini düşünüyorum!

Ucuz ürün bulmak için FUAR'ları takip etmek lazım. Fuar varsa, 1 liralık ürünü 3 liraya almanız kaçınılmaz olur. Bunun için, ya orada adamınız olmalı, ya da 15 günde bir ziyaret etmelisiniz.

Bu işi yapan birçok TÜRK vatandaşı var Çin'de. Ama onlar da ticaret için/ile orada var olduklarından, size 1 liralık ürünü 2 liraya satabilirler.

Kısacası, adamlar ne kadar kalitesiz ürünler yapıyor olsalarda, fiyatları düşük olduğu için her zaman tercih ediliyorlar.

Gidip oralardan ürünler getirmek yerine, elinizde imkan varsa çok daha iyi bir ekip kurarak, kaliteli ve daha iyi ürünleri 1 lira fazla olacak şekilde Türkiye'de üretmeniz benim tercihimdir.Hem siz daha fazla kazanırsınız, hem Ülkemiz...