sen ki bilgi yi seo 'da google sıralaması ile ölçümlendiriyorsan vay halimize...
Kesinlikle katılıyorum.
Zamanında bende bişeyler paylaştım.Bu forumun, sizin gibi usta seocu(!) larla dolu olduğunu bilmeden paylaşım yaptığım için gereksiz çok laf işittim. Zamanla seohocası da paylaşımı bırakacaktır zaten. O zaman burada ona buna laf yetiştirmeye çalışan kişiler yazarlar yazıları artık. Sonra herkesin ağzında r10 çok bozuldu çoluk çocuk doldu lafı sakız olmaya devam edecektir (:
not : avukat değilim, seohocasınıda zamanında ve şimdi çok eleştirmiş bir insanım
Bunların gerçekliği zaten tartışılmaz. Bu yüzden bu bölümde aşırı paylaşımda yok. Çünkü ustalar burda. Yazmaz,yazmaz ama biri yazınca bütün tecrübesini döker. Bırakalım bunları.
Ben daha öncede söyledim ben de birçok kişiye gereksiz çıkış yapmıştım ama bıraktık. Özellikle tasarım bölümünde bu iş bu fiyata yapılır mı vs diye . Piyasayı düşürüyorsunuz diye... Sonra bıraktım isteyen istediği şekilde satsın ,konuşsun herkes bütçesine göre çalışacaktır. İyi olanı zaten bulan buluyıor.