alıcı bazlı fiyat kıran bir sistem, çoklu alımla hem para bölünüyor hemde fiyat düşüyor. "sizin belirlemenize göre" pr1 pr2 kalitesiz sitesi olanlar için olabilirdi.
Böyle bir uygulamayı bir başkası açsa şahsen ben katılırdım. Link tarihleriyle uğraşmak yok, uzatıcak mı sormak yok ulaşmak yok. Kısa yoldan herşey.
Hatta benim yerime açıklanmış bir cevap size ;
Sorunsuz olarak devamlı çalıştığımız için ben buna çok olumlu bakarım. Ne benim başım ağrır müşteri arar dururum, nede sizin linklerim kaldırılacak mı diye bir kaygınız olur. Hayata geçerse bu uygulama pm atarım
**
Yaklaşık 1.5 Senedir Can'la çalışan birisi olarak güvenim sonsuz. Bu projeyide başarıyla yapabileceğine inanıyorum.
Bekliyoruz Can (:
Ooo sende katılıyorsan başka sitelere gerek yok seninkiler yeter Coşkun hocam
Olumlu yorum yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Mesajımı yineleyeyim. Script düşünürsek ne tarz birşeyler olabilir ?
Teşekkürler. {Bu arada tek link alımımız devam ediyor pm atabilirsiniz.