Merhabalar ;

Herşey bir iddia üzerine başladı.İşim hukuk, bir hukukçu arkadaşımla zaman öldürürken, hadi google'a "hukuk" yazalım ve sonuçlara bakalım dedik.Sonra dedi ki, e senin de yazıların var hukuk üzerine, sen neredesin dedi.Derken gopof.com sitesinden "hukuk" kelimesinde kaçıncı sayfada olduğuma baktım.23. sayfadaydım.Dedim ki, ilk sayfaya gelirim, haliyle gelemezsin dedi ve iddia başladı : )

Bu olay 3 hafta evvel oldu. Seo üzerine bilgim yok, kör-topal buradan okuduklarıma bir şeyler yapmaya çalıştım, bugün tekrar sırama baktığımda 23. sayfadan 8. sayfaya geldiğimi gördüm.

İlk Sorum şudur ; 3 haftada 23. sayfadan 8. sayfaya gelmek hayra alamet midir : )

Pr'si 5-6-7-8 olan sayfalardan link satın almadım. Ufak bütçeyle bir kaç tanıtım yazısı aldım ve hukuk üzerine makale yazmaya devam ettim.

İkinci sorum ise; 23. sayfadan 8. sayfaya gelmem 3 hafta sürdü, bundan sonrası daha zor olur değil mi? Örnek vermem gerekirse, hani oyunlarda ilk zamanlar leveller çabuk atlanır, ama oyun ilerledikçe zorlaşır level atlamak, bunun gibi bir durum mu olur?

Saygılar.