insanadair: 09:18 de Know 20:15 nde, satışta şaibe var usulsuz satılmış modlar ilgilenmeli bence.
Yemek saati 3o dakika cevp gelmedi diye siteyi saatler sonra satman mantıksız arkadaşım ban sebebidir bu yaptığın.
konuyu bir kere okusaydınız konuda acil satılıktır diye yazısını görürdünüzki şaibe var diyecek kadar konuya yazmazdınız...
Sana hakaret etmiyorum, icraatının sana yakışanı söylüyorum. HAVALI değilim HAKLI olduğum için öyle görünüyor zihninde! Seni tehdit etmedim, yaptığın hatanın karşılığında sonucu sana söyleyerek iyilik yapıyorum... tehdit etsem seni banlatırım derdim bunu bile ayırt edemiyorsun. Akıl almıyorum, çok şükür böyle bir şeye ihtiyacım yok! Sen alıyorsun sanırım. İş yaparken ahlaki değerlere sahip olmak gerektiğini söylüyorum bunu sadece sana değil KNOW kullanıcısı içinde belirtiyorum! hemen al ile belirtilen bir domain için teklif verende bence iş ahlakından yoksun olduğunu gösteriyor.
Herşey ortada. Öyle büyük print screen alarak haklılığın sağlanmıyor. Daha önceki konumda süreleri iyice belirttim. ANLAMADIYSAN tekrar anlatayım belki anlarsın...
sabah 09:18:50 hemen al ile alacağımı belirtiyorum. sen bana hani koskocaman gönderdiğin resimde de belirtiyorsun 19:59 da hem pm atıyorsun hem msn de yazıyorsun yani 10 saatten fazla ortada yoksun. sonra yemek saatinde gelip pc başında değilken sen niye benim bekçim değilsin beni beklemiyorsun diye başkasına satıyorsun. 15 dakikada satıyorsun. Sen bana sabahtan yazıp saat 20:00 de gelebilirim o zaman işi yapalım desen haklıydın. Gereksiz bir iş yapıyorsun sana ve domaini alan kişiye hakkımı helal etmiyorum.
şimdi hocam bak konuda acil diyor acilin aciliyetin nedemek oldunu biliyormusun ? eksi itarede ve ban alacaksın tmm eksi itaredeyi attın banlancamı nerden biliyorsun arkanda güvendiğin birisi varsa böle birinden akıl alıcı sözler yazmazdın zati
Çok Doğru Bencede hemen al ile teklif veren arkadaşa domaine teklif veren kişinin mutlaka ulaşması ve domanini alıp almayacağını sorması gerekirdi 10 dkk lık sürecler ile ticaret alış veriş olmaz..
iyice çoluk çocuk pazarına cevirdiniz.
Al bebeklerini ver arabalarımı Misali
@insanadair senin yerinde olsam bende helal etmezdim domain senin hakkın mış sağlık olsun.
şimdi hocam sizde konuyu okumadan 3-5 yoruma bakarak herhalde büyük ihtimal öle yorum yapıyorsunuz yada arkadaşınız konuda acil yazıyor hiç fark ettinizmi ilk kim parayı verirse ben ona veririm ben arkadaşa zorlamı teklif verdirdim ? en doğal hakkı verebilir ozaman pc başından gitmeseydi yada meşgul işaretin yerine dışardaydı işaretini koysaydı
Teşekkürler.
Burada domaini alıp almamak çok önemli değil, önemli olan iş ahlakı! bir sürü domainim var, 1 tane almamışım çok değil.
bırak hikaye anlatmayı pr2 ve alexasa çok iyi durumda zati acil para lazım olmasaydı ben o domaini satmazdım akıl var mantık var 100tl satılcak domain neden 25 tl satıyor diye dimi hiç düşündünmü ?