xpserkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen neyi ima etmeye çalışıyorsun bizim paketimiz mi varda millet indirip karşılatırma yapıcak,aklına başına topla lütfen biz burda adam gibi yardım etmeye çalışıyoruz sen hala yok paketimi çaldılar,yok ekran görüntüsü bizimkinle aynı yok bilmem ne,çırpınıp duruyorsun varmı bir Allah'ın kulu şurda çıkıp delikanlı gibi söylesin MyBBGrup.com Türkçe paket çıkarmışmı veya yayınlamışmı tabiki sizin çevirilerinizden casp çekerek yardım etmeyi suç olarak görüyorsan o ayrı konu şunu bilki bu yaşıma kadar senin liderlik kavgası peşine düşen birine rastlamadım,sabret seni yurkardan aşağı nasıl indirecem, nasıl cümle aleme kapak yapıyorum,askere gitmeden görüp MyBB desteği nasıl veriliyor A'dan Z'ye görüceksin..........

bu bölümle ilgilenen Yetkili birisi varsa eğer,lütfen elini vicdanına koyup konuyu kapatsın...

daha fazla çekişip forumu kirletmenin bi anlamı yok...
çıkardınız demedik alttaki yazıyı değiştirmekle bu işlerin olmadığını görsün herkes.Liderlik kavgasını seninlemi yapıcam güldürme beni herşey ortada.Dikkat et o kapağına bişey olmasın üzülürüm sonra bu sözlerine.