JustRulz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Operada default vs geldiği yok güzel kardeşim Ben girdiğim bir sayfaya yerleştirilen trojan dowloader kodunu bana gösteren en azindan bu tür bir uygulama var burada bak izin veriyormusun çalışmasına diyen bir browserveri tercih ediyorum.Senin opera kullanmanada saygı ile karşılıyorum fakat sizde öyle bir konuşuyorsunuz ki illa millet opera kullansin mozilla 5 para etmez havasinda sonuçlar çıkariliyor.Neyse fazla uzatmak istemiyorum herkes istediğini kullanabilir opera ile iyi surfler diliyorum sizlere.
Sizin internetteki güvenlik anlayışınız sadece zararlı kod bulunduran bir websitesi midir?

Virüslü dosyalar, keyloggerlar vs birçok zararlı yazılım içeren bu internet dünyasında geziniyor ve webmaster olan bir şahsın bilgisayarını korumak için sadece bilmemkaç satırdan oluşan javascript topluluğunu(eklenti-noscript) kullanması ne kadar doğru? Tamam katılıyorum o eklenti ff i güvenli hale getirir. Eminim antivirüste kullanıyorsunuz ama işte ne diyeyim bilmiyorum, ağzınızdan çıkmış bir kere.

Dilerseniz ff kullanın, ie kullanın, safari kullanın, bu kimseyi bağlamaz. Ama sizin bu konuda, kullandığınız browserı savunma konusunda ne kadar hakkınız varsa aynı şekil benimde o kadar hakkım var. Hadi siz kullanmamaya karar vermişsiniz ama başkalarını neden etkilersiniz bilmiyorum ki.

Neyse uzatmaya gerek yok. Firefox ile koyun koyuna bir ömür boyu yatmanız dileğiyle.