çok kaliteli bir domain. gerçekten merak ettim fiatını.
Mükemmel bir domain.
Ne kadara aldınız acaba

?
Tebrik ederim,çok güzel domain,bize de alımlarımıza tecrübe olması açısından,sakıncası yok ise,ne kadara aldığınızı açıklayabilir misiniz acaba?
Hakaten de harika bir domain, hayırlı olsun.Ne kadara aldınız bende merak ettim doğrusu.
Maliyet bir ticari sırdır. Aynı zamansa satış fiyatı da öyle... Ancak çoğu arkadaşlar başkalarının aldığı domainlere "evet o satışı gördüm 1.000 $ a uygun aldın" gibilerinden yorumlar yaptığı için ya da "bu domaini şurada 500 e almıştınız burada 1.000 e satıyorsunuz" gibi yorumlar yapıldığı için göz önüne düşüyor ve bu durum piyasayı etkiliyor...
Kişi maliyeti verecek olsaydı zaten söylerdi, haa bu maliyeti satış fiyatını açıkca belirten arkadaşlarımız da var. Onun için önemli değildir... "aktar.com u 5.000 e aldım" diyebilir arkadaş bu onun insiyatifindedir.
Ama maliyetin ve satış fiyatının paylaşılması ve sorulması abesle iştikaldir. Domainin değerlendirilmesi gerekmektedir, domaine verilen para alıcıyı bağlar.
Şahsi fikrimdir, sadece bu konuda değil her konuda bu tip mesajlar gördüğüm için bu mesajı yazdım. Buradaki arkadaşlara atfedilmemiştir, genellenmiştir...