yine bi banlı r10 akşamında yurdun önünde arkadaşla hava alıyoruz.2 tane sevgilide biraz meşguller

neyse kızın sevgilisi bi ara bi yere kadar gitti
2 dk sonra içerden bi çocuk çıktı 1-2 hava aldı sonra gitti kızla tanışmaya.kızda sevgilim var demiş.neyse çocuk gitmiş.kızın sevgilisi geldi hemen olanı biteni anlattı. beni rahatsız etti tanışmak istedi vs diye. sonra çocuk o erkeği bulmaya gitti yurda o sırada kız bizim yanımıza geldi.ne oldu derken anlattı olayı sonra bizde dedik neden sevgiline söylüyorsunki ? dedik
ama beni rahatsız etti dedi kız.sonra bizde belki sevgilin olduğunu bilmiyor belki sarhoş gereksiz yere olay çıkarttın dedik.derken çocuk o erkeği bulmuş getirmiş.özür dile kızdan diyo erkekte ben birşey yapmadımki tanışmak istedim sevgilim var diyince kalktım gittim dedi.bizim delioğlan olsun özür dile dedi neyse çocuk özür diledi görüşürüz seninle derken olay patlak verdi kavga başladı.diğer arkadaş ayırmaya çalıştı ben çekirdek çinterek izlemeyi tercih ettim

sonrasında bunlar kavga edince kız nasıl gülüyor görseniz. kıza döndüm hoşuna gidiyor değilmi dedim cevap veremedi.
velhasıl kelam böyle kızlardan uzak durmak lazım
başka bi banlı r10 akşamında başka hikayelerde buluşmak dileğiyle.
kingmania sana ihtiyacım var çek bi acılı ban artık