seohocasi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beni sorularıma kaçamak cevap vererek konuyu saptırmayı iyi beceriyorsun.
diyorsun ama bunları diyen sensin. merak edenler arkadaşın önceki mesajlarına bakabilir. bu kadar teşekkür ve beğeni mesajı geliyor bot olmasından şüphelenyiyorum diyen sensin

senin kafan ya basmıyor ya üçkağıda yatıyorsun. bana birşeyi 50 kere söyletmeyi çok seviyorsun. çünkü sorduğum hiçbir soruya hiç cevap vermiyorsun.

R10 üzerinde pekço seocu var hepsinin seo sitesi yok, seo sitesi olmadığı için kötü mü seocu oluyor Hayır. şimdi seo sitesi açsa belki 100. sayfalardan sıralamaya girecek ama hemen kötüleyeceksin o zaman. o zaman sitesi olmasın daha iyi. Önemli olan yaptığı paylşımlar ve hizmetler değil mi. Kendin de cevabını verdin teşekkürler doğru yolda ilerlediğini göstermiyor mu

https://www.r10.net/google-optimizasy...gorulmedi.html Sen buradaki konuda yer alan ücretsiz hizmeti hiç kullandın mı. Mutlaka bir mesaj yazacak olsan kötüler misin över misin. Dürüst cevap ver.

bu ne utanmazlık ki hiçbir soruma cevap vermeden hala yazabiliyorsun.
Geçen gün msn'den bu konu hakkında konuştuk oada da yazdım, buraya da yazayım dedim.

Her SEO'ya yönelik web sitesinde tamamiyle SEO'ya yönelik makaleler olur veya olmaz bu hiçkimseyi enterese etmez. Kimileri makale yazar, kimileri iş yapar. Bu da kimseyi bağlamaz.

Yani işin özü, bir SEO uzmanı yaptığı-yazdığı paylaşımlarla sadece insanların gözünü doldurmaya çalışır. Referanslarıyla da, kral olur.

Bu arada bu paylaşımın yeni başlayanlar için güzel bir makale, tebrik ederim.

Ayrıca Cenk arkadaşa, yazdığı yazıda sonuna kadar katılıyorum. R10'da SEO işini tek yapan sen değilsin, diğer arkadaşlar da mevcut. Bunun için konularda "En kapsamlı, en iyi" gibi ibareler kullanmayı siz değil, bırakın da sizin servislerinizden yararlananlar yazsın-konu açsın.