Ben bilgiyi seo aramasında ölçümlendirmiyorum.
Ama bir adam benim makalelerim yararlı, yüzlerce teşekkür alıyor diyorsa ve aylardır tabiri caizse seo aramasında sıralama elde edebilmek için çırpınıyorsa kusura bakmasın ama ben tabiki seo sıralamasında bu adam nerede diye bakarım.
Neyse arkadaş kendi kendine mesajları editliyerek birşeyler yapmaya çalışıyor.
İsteyen istediği kadar teşekkür etmeye devam etsin.
Benim gözümde bu arkadaşın makalelerinin tek dikkat çeken yanı var.
O da çok iyi r-write olmaları.
Herkese hayırlı işler, bol teşekkürlü günler..
Beni sorularıma kaçamak cevap vererek konuyu saptırmayı iyi beceriyorsun.
Alıntı
Ama bir adam benim makalelerim yararlı, yüzlerce teşekkür alıyor diyorsa
diyorsun ama bunları diyen sensin. merak edenler arkadaşın önceki mesajlarına bakabilir. bu kadar teşekkür ve beğeni mesajı geliyor bot olmasından şüphelenyiyorum diyen sensin
senin kafan ya basmıyor ya üçkağıda yatıyorsun. bana birşeyi 50 kere söyletmeyi çok seviyorsun. çünkü sorduğum hiçbir soruya hiç cevap vermiyorsun.
R10 üzerinde pekço seocu var hepsinin seo sitesi yok, seo sitesi olmadığı için kötü mü seocu oluyor Hayır. şimdi seo sitesi açsa belki 100. sayfalardan sıralamaya girecek ama hemen kötüleyeceksin o zaman. o zaman sitesi olmasın daha iyi. Önemli olan yaptığı paylşımlar ve hizmetler değil mi. Kendin de cevabını verdin teşekkürler doğru yolda ilerlediğini göstermiyor mu https://www.r10.net/google-optimizasy...gorulmedi.html Sen buradaki konuda yer alan ücretsiz hizmeti hiç kullandın mı. Mutlaka bir mesaj yazacak olsan kötüler misin över misin. Dürüst cevap ver.
bu ne utanmazlık ki hiçbir soruma cevap vermeden hala yazabiliyorsun.