Bildiğim kadarıyla 3 firmada tek marka 3gmodem satıyor hepsi huawei marka çin malı modemler
Öncelikle özellikle amacın 3g hızından yararlanmaksa kullanacağın yerlerde hangi firmaların daha iyi çektiğini test et ve ona göre gsm firması konusunda karar ver.Hee yeterki internete soksun diyorsan sonuçta 3g olmasada edge hızıyla girersin ozaman problem olmaz.
Modem konusunda ise modellerine göre tercih yapman gerekebilir en önemli farkları destekledikleri max hızlar oluyor bazısı 3.6 mbit destekli bazısı 7.2 mbit destekli daha çok bunlar tercih ediliyor.Enson olarak 21 mbit destekli modemler var ama gereksiz hemde pahalı onu es geç zaten sonuçta 3-5 gb kotayla 21 mbit hız alabilsen nolcak ki
hazar cok sagol bılgı ıcın anlaatıgına göre sunu anlıyorum bana yaramaz bu 3g

ben ayda 20 gun adana - kırıkkale - batman - izmir - izmit bu şehirlerde oluyorum ama anadoluda kullanamıyıcaksam lanet gelsın öyle 3 g ye

tesekkurler tekrar
Sonuçta ihtiyacın varsa olaya sadece 3g olarak bakma edge hızında girersin ama internete girersin, çoğu zaman biyere gittiğimizde iş icabı ya şurda internet olsaydıda halletseydik dediğimiz oluyor.Buradaki önemli olay mobil internet olayı sen nerdeysen internetin orada