Evet arkadaşlar. Biraz önce eski sınıfımdan bir kızla konuşma fırsatım oldu ve beni unutmadığını farkettim. Sonra düşündüm gerçekten herkes bir şekilde birilerinin hafızalarına kazınıyor ve bazen otobüs beklerken , bazen yeni birisiyle tanışırken veya birisine iyilik yaparken , iyilik görürken siz aklınıza geliyorusnuz. Ben böyle şeyleri okumayı seven birisiyimdr. Öncelikle kendimden başlayacağım kim neden beni neden unutmayacak adlı yazıma. Sizlerdende konuya bir ciddiyet katmanızı bekliyorum.

Ramazan beni hiç unutmayacak çünki ilk komposizyonunda olmak istediği kişiyi anlatırken beni Ünal'ı anlatıyordu.

Burcu beni hiç unutmayacak çünki ilköğretimdeyken ilk onu seven biri olduğunu ve o kişinnde ben olduğumu biliyordu.

Tuğba beni hiç unutmayacak çünki 4.sınıftayken ilk defa birisine masum bir aşk mektubu yazmıştı ve o kişi bendim.

Raşit beni hiç unutmayacak çünki o benim ilk arakdaşım , ilk kavga ettiğim , ilk gezip tozduğum, ilk beraber kavgaya girdiğim kişi.

Betül beni hiç unutmayacak çünki benim aşkımdan intihara kadar gitti direkten döndü

Merve beni hiç unutmayacak çünki onu dudaklarından öpen ilk bendim.

Tuğbanur beni hiç unutmayacak çünki onunla gezerken ve onu öptüğümde bir kızla birlikte olduğumu biliyordu ve buluşmanın ardından sevgilimden ayrılmayacağımı söylediğimde bana attığı tokat ile hafızasına kazındım.

Muhammet beni hiç unutmayacak çünki onu ilk evden kaçtığında ve ilk intihara gittiğinde geri çeviren bendim. Erdal demirkıran nediyor ? Türklerin psikologa kolay kolay ihtiyacı yok

Bahri beni hiç unutmayacak çünki beraber evden kaçıp dışarıda kaldık ve aynı anda okuldan aynı sebeple ayrıldık

Ve ben bu insanları bana bunları yaşattıkları için hiç unutmayacağım Aklıma geldikçe eklerim.