madem domaincisin, buranın insanların hakkını yediğini düşünüyosun bu konuda ne işin var. girmezsin senin gibi düşünenler de girmez konu hit yapmaz eğer gereksiz bi konuysa.
kim hangi konuya girip girmeyeceğini sana sormaz, sen de kendini fazla önemseme "ben yazmasam bilen yoktu" havalarına girme. bilen biliyor neyin düşüp neyin düşmeyeceğin.
madem yazdın, turank da buradayken yazayım, osmanlı.org turank'nın verdiği fiyat eder miydi?. bana göre etmezdi ve o domain için verilen her fazla paranın vebali senin, eğer "ben gösterdim" diyorsan... anlatmaya çalıştığımız bu.
boş yere paralar saçılmış domaini yazmışsın burada hava atıyorsun "ben gösterdim" diye. ayıbını taşıman gerektiği yerde neyin keyfini sürüyorsun hala anlamış değilim.
Bir domainci Domain kovalayacak ve bundan ekmek yemek istiyorsa Hakkı ile kovalamalı, Araştırmalı diye düşünüyorum. Armut piş ağzıma düş olmuyor..
Belki ben 1 ay öncesinden bu domaini listede gördüm 1 aydır bekliyorum konuyu açanda namejet moniker ana sayfada gördü geldi burda konu açtı (sadece bu konu ve bu domain için demiyorum)
@ BEBU sonuna kadar haklı