Arkadaşlar Suan 2 ayrı davadan yargilanıyorum ***** yuzunden

Birinci davam bi adamın telefonu çalinip telefonundakı resilerin videolarin internete aktarılmasıyla ilgili tehdit şantaj yapılmış adamdan para istenmiş vs
1 mahkemeye cıktım delil yetersizligi ve benım ifademdekı bilgilerin araştirilması dediler
2 mahkemeye ciktim benim verdigim bilgiler dogrultusunda başka şahısların ifadesine başvurulması için ertelendi 3 mahkeme ye cıkacagız

Bi diger dava almanyada bi bayan sevgilisiyle çekilmiş resimleri sevgilisinden ayrılınca alman lavuk resimleri internete sıdırmış resim ve video yabanci sitelerde paylaşmış
bizde botla içerik cektıgımız için bi kaç sitemde bu videolar cıkmış
Bu olay biraz başimi agrıttı sabah eve geldiler
domain natrodaydı sunucu hollandadaydı
adamlar ip adreslerinden ttnet ten internet kimin üzerine o sunucuya hangi ip adresinden baglanılmış panel le girilen ipler gibi bilgiler mevcut
Bu dava devam ediyor ama sıkıntılı

Öncelikle Bazi notlarim

***** işini cok iyi yapanlardandım
2005 den bu yana deli paralar kazandım
turkiyenın sayılı sitelerini googledekı ilk siralardaydı
2008 de 20 sitem kapatıldı
2009 da 70 in üzerinde sitem kapatıldı akşam geliyorum kapalı sabah geliyorum kapalı
Buraya kadar herşey guzel peki guzel olmayan neydi

Sabah erken saatlerde eve polisler geldi yaka paça yataktan aldılar bilişim suçlarina götürdüler

Orada adama tecavuzcu gibi muamele yapıyorlar sankı karı satıyormuşun gibi
mahallede millet cahıl bu karı satıyormuş internetten diye sölenıyorlar
Akrabaların senın ne mal oldugunu anlıyor ilişkiler bozuluyor
VS VS

BUNLARİN HİÇ BİRİSİ İÇİN DEGMEZ ŞİMDİ TEMİZLENDIM UZUN SÜREDİR YAPMIYORUM NE SEOSUNU NE DOMAİNİNİ ALIYORUM

kafam rahat polis ne zamna gelecek hdd leri sabah sök akşam tak derdi yok her hafta sifir hdd alıp eskisini at gibi sorunlarim yok

Bırakın ***** işini gelin adsense işini yapalım guzel paralar kazanalım bi site açın süreklı 2000-3000 liralar kazanın