birisi alıp reg fiyatının üzerinde satana, yani aksini ispat edene kadar, daha da yani patron gelene kadar ben karar veriyorum.
yakında domain danışmanlığı konusunda profesyonel olarak hizmet vereceğim. her zaman beklerim.
Sana soran oldu mu,bu domain ne kadar eder diye,ya da burası appraisals bölümü mü?
Ben seni kimlere benzetiyorum biliyo musun? Hani 100k+ üyeli forumlar var isim verip reklam yapmayayım sen bilirsin büyük ihtimal,özellikle -18 çocukların takıldığı forumlar,oralarda içindeki ezikliği bastırmak için sürekli post kasan ergenlere benzetiyorum ben seni,sürekli post kasıyosun ve birilerine sataşma gereği duyuyosun,bugüne kadar pek iplememeye çalıştım ama bana bile gına getirdin,kurallara uy,burası boştaki domainleri paylaşma bölümü,senin yorumlarını kimse dinlemek zorunda değil.Çok profesyonelsen git kendine bi şirket kur,sedo gibi,hatta yabancı firmayı da boşver,nokta gibi bir firma ol.Burada sağa sola sataşıp didişip durma.Lütfen cevap da yazma.eksi rep de verdim bu arada sana,ama kurallara uymadığın için,kişisel bi durum değil.Gerçi sen alışıksın rep olayına,bi ifadesi yok senin için ama ben yapmam gerekeni yapayım.