theescape adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kimse bütün kürtlerin üniter yapıdan rahatsız olduğunu yada bütün kürtlerin terörist olduğunu söyleyemez ama birde hayatın gerçekleri var, bizler kafamızı deve kuşu misali kuma gömdükçe bu terör belasından asla kurtulamayız. Bundan daha bir kaç gün önce üstelik anayasa'ya bağlı kalacağına yemin etmiş bir ******** " Yakında kendi valilerimizi seçeceğiz ve liderimizi akdamar'da ağırlayacağız" dedi, eğer dikkat ederseniz çıtayı kademe kademe yükseltiyorlar. Biz bunları bunca yıldır sırtımızda taşıyoruz, bencede artık yeter. Madem ortadoğunun bataklığında yaşamak istiyorlar öyleyse bırakalım yaşasınlar, emin olun TÜRKİYE'nin sırtından bu asalakları indirebilirsek işte o zaman gerçekten süper bir ülke oluruz.

Üç yıl o bölgede görev yaptım, ALLAH şahittir'ki devlet bunlara yapabileceği herşeyi fazlası ile yapıyor. Resmen bütün hayatları beleş ve devletin sırtından geçiniyorlar ama buna rağmen hala nankörlük yapıp bu devlete ve bu devletin askerine polisine kurşun sıkıyorlar, bugün bir ADANA'lı yazmıştı "onlar bütün TÜRKİYE'de iş yeri açıp iş yapabiliyorlar ama ben DİYARBAKIR'da iş yeri açmak isteyince üzerime çullandılar" diye. Bence artık kafamızı kumdan çıkarmanın zamanı geldi, ya yedikleri ekmeği bilecekler yada sırtımızdan indireceğiz.
DSI'nın döşediği boruların vidalarını bile söken insanlar var orda. Devlete zarar verelim de nasıl olursa olsun. Geçen konuda da söyledim. Benim eleştirdiğim Kürtlere yaptırım uygulanması değil, devletin resmi bir politikası olmaması.

Adamlarla konuşalım, ne istiyorlar bakalım; yok.
Asimile edelim; iş işten geçmiş onlar bize yapacak bunu neredeyse.

Adamlara hem diyorsun ki "bu ülkede birlikte yaşayabiliriz sen sorun etme", ama sonra adamların zorunlu haklarından bir çoğunu engelliyorsun. Cumhuriyet kurulurken ırka dayalı bir devlet kurduysak ona göre davranacaktır, kesin olarak söyleyecektin kendine Türk diyenler yaşayabilir diğerleri şimdiden gitsin diye.

theescape adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynen katılıyorum, bende ayrılık fikrine karşı çıkacaklarına inanıyorum ama bir kerede biz bir şey yapalım diyorum. Federasyon fikrini konuşmak bile gayet saçma ve gereksiz, ait oldukları yere kuzey ırak bataklığına terketmek en doğrusudur. Şu an bir katkıları yokki aslada olmayacak, kaldıki TÜRK milleti onlardan katkı istemiyor gölge etmesinler başka ihsan istemez.
Antalya'yla vs. kıyaslandığında bir nebze ama, K.Irak sandığınız gibi bataklık değil. Süleymaniye,Kerkük... Tam sanayi yuvası olmuş şimdi adamların terörle felan alakaları kalmamış. Herkes işinde gücünde.

Ben yine diyorum, birlikte yaşamak istiyor musunuz diye Kürtlere değil, kendimize sormamız lazım onları bu ülkede istiyor muyuz. Sonra da buna uygun olarak bir devlet politikası belirlememiz lazım.