Bazı şeyleri anlamada sorunlar var işte dostum. Geçmişimiz şanlı diyince benim geçmişim sadece Osmanlı mıda sen bunu anlayıp bana böyle diyebiliyorsun ?
Bana bunuda dedikten sonra sana herşeyi deme hakkını kendimde bulurum. Senin gibi adamlar ancak bazı şeyleri okur iyilikleri güzellikleri görmez , bi yerde bi mesaj göreyimde hemen cumhuriyeti savunayım.
- Ama adam onu demek istemedi ki ?
- Olsun benden kral yoktur cumhuriyeti savunan. Ne anlam ifade etmek isterse istesin oradan çekerim şu 2 kelimesini cımbızla uygularım kendi cumhuriyet politakamaBu mantık ancak sana zarar getirir ve hayatının hiç bi aşamasında başarılı olmazsın.
Halk oyu kime niye vereceğini biliyormuşta biz hâlâ ne yapmaya çalışıyor diyormuşuz. Vermesinde oyu birilerine böyle zihniyet yaklaşsınmı iktidara ? Aman aman.
Gerçekten saçmaladın. Tek geçmişimiz osmanlı mı dedim ben. osmanlıda geçmişimiz onun üzerinden konuştum. sen burda yok cımbız yok mımbızayağı yapma o lafı dedin mi dedin. onu demek istemedeğini sonraki mesajında anladım mı? anladım. ama insan yazdıklarına dikkat etmeli. adı üstünde yazmak bu. konuşmak gibi değil.
oy moy işine nasıl geldin bilmiyorum ama; he dostum o dediğinden.