"Dua et. Büyük güç verir. Düşün. Daha da büyük güç verir."

Benimde başımdan geçen bir olayı anlatayım, (Elhamdulillah Müslümanım) fakat uyduk şeytana ***** cd işine girdim (sene 2005) o ara deli para kazanıyorum, 1 cd rw yüzlerce cd. Sonra birgün monitör yandı arından cdrw gümledi, aldığım sonraki 4 tane cdrw de aynı şekilde yazmadı, ardından işlemcim yandı... bu böyle uzayıp gitti kazandığım tüm paraları bilgisayara yatırdım ve fazlası bile çıktı benden. Sonra da (Allah bana bir şans verdi demekki) olan mala olsun diyerek bıraktım bu işleri.

İnsanlar (buna ister inan ister inanma) Helal ve Haram olarak iki ayrı bölümde bulunurlar, Helal kısımda olan veya olmak isteyenlere Allah yardım eder ve cezalarını dünyada çekmelerine yol verir, o cezayı ahirette çekmek büyük azap. Ne mutlu sana ki bir çıkar yol bulma ihtiyacın olmuş. Hızır (başı sıkışana Allah tarafından gönderilen melek yada ne derseniz deyin ) bazen gözükür bazen de gözükmeden size birşeyler fısıldar, mesajı almışsınız anlaşılan.

Şimdi ibadet yapmayanlar ve inanmayanlar hani derler ya "la ne uğraşıyorsun, yok namazdı niyazdı, yok oruçtu falan, boşver nasılsa öteki taraf yok, nasılsa Cennet Cehennem yok hayatını yaşa" bunu söyleyen yada düşünen insanlara iki kelimem olacak "YA SEN YANILIYORSAN DA VARSA??!!!"

Allah seni doğru yoldan ayırmasın inşallah. Bütün inanlar Müslüman doğar

edit: küçük bir not daha, kazandıklarını ihtiyaç sahiplerine ver huzuru o zaman göreceksin