Spam email değilse göndereceklerin önerebileceğim firmalar var.
İlgin için teşekkürler. Spam e-mail değil. Önerebileceğin firmaları öğrenebilir miyim?
öncelikle mail gönderdiğiniz sunucu ip sinin ip bloğunun bulunduğu dc üzerinden dc nin veya hizmeti alan kişinin reverse ip yapması gerekiyor. eğer bu işlem yapıldıysa mail gönderdiğiniz domainin dns zone ayar bölümüne girerek aşağıdaki kodu txt input olarak eklemeniz ve 48 saat beklemeniz gerekmektedir,
TXT v=spf1 a mx ptr ip4:SUNUCU IP ADRESI mx:domainadresiniz.com ~all şeklinde düzenlemeniz gerekiyor
örneğin
TXT v=spf1 a mx ptr ip4:67.234.17.48 mx:r10.net ~all
gibi.
sistem şu şekilde işliyor
hotmail gelen her mailin doğruluğunu spf kaydı üzerinden kontrol eder. eğer sunucu sahibi, vps, vds veya reseller sahibi iseniz bu kaydı panel üzerinden dns zone bölümünden mail göndermek istediğiniz domain e göre ayarlayarak girmeniz gerekmektedir. siz spf kaydı oluştururarak hotmail e ip nizi ve domaininizi tanıtıyorsunuz. bu durumda isterseniz bu ip ve bu domain üzerinden günde 10.000 tane mail gönderin hepsi inbox a düşecektir.
İlginiz için teşekkür ederim. Bu yöntemler denenmiş fakat istenen başarı yakalanamamıştır.
domain.live.com dan domaininizi hotmail e kayıt ettiriyorsunuz. Sonrasında size yolladığı bir onay kodu var
Eksik bilgi verebilirim ama benim bildiğim şu şekilde
Örneğin : domainadi.43r53453.live.com şeklinde onu WHM panelinden DNS Functions böümünden edit dns zone diyerek MX kodunu giriyoruz bu işlemi cpanel'dende yapabiliriz aslında.
Böylece artık hotmail sizi kayıtlı bir kullanıcı olarak atayıp, sunucu üzerinden göndermiş olduğunuz mailler inbox a düşebiliyor, hotmail bunu zaten spam mailleri önlemek için yapmış.
Öneriniz için teşekkürler.
300.000 adet mail ne yapılırsa yapılsın inbox'tan sonra junk'a düşecektir.Söylemiş olduğunuz badoo gibi siteler kendilerine özel yazılımlar sayesinde inbox'a göndermekteler.Ve eğer böyle bir hizmet almayı düşünüyorsanız yardımcı olmaya çalışırız.
Email:
info@eb.net.tr
MSN :
msn@elitbir.net www.eb.net.tr
Tahmini bir fiyat söyleyebilir misiniz?
İmajhost ile görüşmeni öneririm.
İmajhosta ulaşabilen var mı mail konusunda? Kendilerine sordum ama cevap alamadım. Öneriniz için teşekkürler.
Önerin için teşekkürler fakat güvenilir bir yer değil gibi geldi. Ama araştırıyorum şuan.
Arkadaşlar şimdilik gördüğüm hemen.net var. Orayı deneyen var mı acaba?