turank adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fazla uzağa gitmeye gerek yok. sen forumda 3-5 gün banlı olduğun zamanı hatırla... sitenden listeyi alıp eklediğimde ertesi günkü listeye "telif hakları" diye not düştün, "eyvallah" dedik, 2-3 gün onu da ekledik. sen gelir gelmez ilk günkü listeye istinaden -rep verdin. art niyetli olsam diğerlerinde de kaynak belirtmezdim. birşey demedim.

kaldı ki "domain paylaşanlara eksi verenlerden biri ortaya çıktı" şeklinde bir genelleme yapamazsın. ben paylaşılan listeye -rep vermem. karşı olsam da forumun genel yayın anlayışı böyledir. liste paylaşıldı diye -rep vermek ahlaki değildir. ben sadece kovaladığım domainin deşifre olması nedeniyle bu hakkımı kullandım. bu da ilk defa yaptığım birşeydir. ve özellikle silver üyesin, -rep vereni görüyorsun diye yazdım.

15 liraya alacağım bir domaini backorder yapmaya mecbur kalmam nedeniyle 95-100 liraya alırsam buna -rep vermeyeceğim de neye vereceğim?

karakoy.org adresini istersen otomatik bi yazılım yaz istersen snapdaki sistem sende olsun kesinlikle 15 liraya alamazsın backorder yapmak zorundasın. bu domain bu forumda paylaşılsada paylaşılmasada bunu takip eden 5-10 insan vardır. ki düşecek domainler listesende bağıra bağıra gözüküyor.