Sizin Gibi Benimde Üyeliğim Neredeyse 3 Yıla Dayanmakta Ancak 3 Yıldır İzlenimler Yaptım ve R10.net'te İstekte Bulunmaktan Yada Konu Açmaktan Korktum.. Nedeni İse Akıl Verenin Çok Olması.. Allah'a Şükür Bizde Akıllıyız Bizde Düşünebiliyoruz Ancak Açtığımız Konu Akıl İsteme Yada Yardım Konusu Değil Script Satın Alma Konusu.. Ben Kimsenin Emeğini Küçümsemiyorum Kimseyide Yaptığı İşlerinden Dolayı Yargılamıyorum Tabiki Kod Yazmakta Bir Sanattır Emeğinizede Saygı Duyuyorum. Ancak Konuda Gayet Açık ve Net Bir Şekilde Belirtmişim Bu Yapacağımız Projeden Gelir Beklemiyoruz ve Bu Yüzdende Ayırdığımız Bütçe Budur Diye. Kimseyede 100 TL lik Yazılım Yazın Dememişim Hali Hazırda Varsa Satmayı Düşünüyorlarsa Satın Alacağımı Belirttim.
Rica Ediyorum Akıl Verici Şeyler Yazmayın.. Ağır Konuştuysamda Özür Dilerim.
Tekrar merhabalar,
Ben yazım ile kesinlikle size akıl vermeye çalışmadım. Hatta aklımdan bile geçmedi. Ben sadece durumu eleştirdim. Doğal olarakda sizin konunuz altında, sizin yazınızı ele alarak eleştirdiğim için direk sizi hedef almış gibi oldum. Bu durumda haklısınız... Benimkisi sadece acizane bir ortam (ücretli istek) eleştirisiydi.
Ben de bir üst yazımda ağır konuştuysam sizde kusura bakmayın.
İyi çalışmalar...